Wednesday, January 10, 2007

Oi kui tore päev!!

Pean kohe kirjutama, sest täna oli nii tore päev!!

Üks põhjus, miks on tore rase olla on see, et sulle makstakse selle eest et sa oma hambad korda teeks... hehe... ehk siis aastas saab 450 krooni hambaravi eest tagasi ja kuna mina olen rase ''kaks aastat'' (ehk siis aastal 2006 ja 2007) saan kokku tagasi 900 krooni.. jeeee... Nimelt siis hommikul käisin Pireti juures ja nüüd on mu hambad jälle toredad ja ilusad.

Seejärel läksin Pro Kappi ja panin aja kinni, et oma küüned ilusaks teha ja kuna mu lemmik lilletädi juhtus tööl olema ei saanud ma ju ometi sealt kohe ära minna!! :) Jäin sinna kinni kolmeks tunniks! ups.

Selline tibine hommikupoolik!

Seejärel läksime Titoga poodi ja ostsime mulle teksad ja beebile vanni ja mähkimisaluse. Jeeee!!

Oeh, beebile tahaks niiiiiiiii palju osta ja mitte ainult pudi padi (muidugi seda ka!!!) aga vajalikud asjad on kõik NIIIIIIII kallid. Mis teha...

Olgu, lähen nüüd sööma ja kallistan teid kõiki!! :)

4 comments:

Anonymous said...

Ootasin, mis ma ootasin uut posti, ära jõudsin oodata. Rõõm kuulda, et sa kõhu kasvatamise aega naudid. Tahaks sind kohe näha! Igatahes mõnusat kasvamist beebile ja parajat ootusärevust sulle.

Anonymous said...

Appi kui armas. Nii lahe nii lahe. Teele ostab tita asju...beebi asju. Kas te juba teate onko see poika tai tytto? :D Oiiiii mul on hea meel te pärast :D:D <---See?
Mitmendal sul tähtaeg oligi?

kalli kalli kalllllliiii
Ester

Bearcat said...

aww :)

alla - sa oleks võinud ju öelda et sa ooooootad :) aga aitäh! ja kui sa siia tuled siis näedki kohe mind :)

essu - ma ostaks kõik poed tühjaks beebi asjadest! :) veei ei tea kas on poika tai tytto, ehk paari nädala pärast.. tähtaeg on 26 aprill.

Merle said...

oh mis tore üllatus oli enda nime näha!!!

oi tita asju on nii lahe osta.isegi siis kui vaja ei lähe jääd ikka nende riiulite ees seisma ja vaatad et mis vägevad asjad, tahtks isegi veel pisike olla ja armast roosat kleidikest kanda.

Jõudu teile!