Friday, February 16, 2007

Hiilgav pealkiri!!

Kuna ma ei suutnud ühtegi pealkirja välja mõelda siis sellepärast ta siuke mul ongi hehe... pange pahaks või võtke heaks vahet pole!

Niiiiiiii, nüüd siis asja kallale.... Ma tegelikult isegi vahepeal proovisin siia kirjutada, aga miskipärast ta ei lasknud mul sisse logida ja sellepärast olen ka eemale hoidnud.. või noh siis mitte, sest nagu teada ma ju iga päev piilun siia, et äkki on keegi MULLE kirjutanud... vot nii hale olengi! :)

Igatahes on vahepeal mööda lennanud paar suuremat ja mõni väiksem sündmus.

Võibolla alustaks siis väiksemast ja liiguks suurema poole?

Ma KUKKUSIN täna :( !!!! Jah.... libisesin jää peal, olgugi et ma olin väga ettevaatlik kuhu ma astun, aga ikkagi libisesin ja kukkusin KESET tänavat!! Hea et ühtegi autot ei tulnud, sest see oleks päris jube olnud. Mul on nüüd kätud ja jalg marraskil ning püksid ja papud mustad... väkk! Ja VALUS on ka... väike pisike ehmatas ka ennast natuke krampi, aga umbes kahe sekundi pärast keeras jälle teise külje ja jäi magama tagasi nagu tal alati kombeks. Ega tema ju haiget saanud, suva sellest emmest.. :)

Tänane päev oli muidu eriti kiire ja masendav... siit ja mu järgmine natuke suurem sündmus... täna oli mul viimane tööpäev!! JEEEE!!! Noh mitte see pole masendav (võibolla ainult natuke, sest nüüd hakkab ju igav), vaid mis see endaga kõik kaasa tõi. Mul oli vaja nimelt täna eriti kiiresti kõik kohad läbi käia aga loomulikult oli igal poolt üks jama teise otsa ja nii ma siis kõigidesse kohtadesse kinni jäingi. Pärast oli hea ülemusele kaevata ja koos naerda :)

Siis oli vahepeal ju veel sõbrapäev!! See päev on meelde jäänud kooli ajast kui päevana, kus kõik tõmblevad ja paaniliselt teistele üritavad kaarte ja lilli ja mõttetuid kinke saata/anda, mis peale seda päeva jäävad nagunii kuskile kapi otsa tolmu koguma...... noh tore samas ju ka?! Aga see aasta oli erinev. Sain kaua magada ja üles ärgates ja arvates, et tito oli selle päeva sootuks unustanud ja seejärel teise tuppa astudes ootas mind ees tore ja armas üllatus: nimelt oli ta juba varahommikul käinud poes mulle lilli ja kommi toomas ja ka mõned kingitused olid sinna juurde pandud ja ega puudunud ka kaart... Ahhhh... nii tore! Tegi südame soojaks!!

Ja nüüd siis kõige suuremast sündmusest... Meil oli vahepeal ka ära PULMA AASTAPÄEV (haha sorri ma ei tea kas seda tuleb kokku või lahku kirjutada... eesti keel lonGab üle kingu noh). Mõelda vaid... juba aasta on möödas päevast, mis muutis meie elud! Aeg on kiirelt lennanud! Võin öelda, et see on olnud üks väga hea aasta!! Täis rõõmu ja ka pisaraid (nii kurbuse kui ka rõõmu) ning naeru ja põnevust! Alguses oli kõik nii uus ja tore ja nüüd on veel toredam! Ausalt tean ja võin kindlalt öelda, et see oli parim otsus mis ma kunagi oma praeguseni elatud elu jooksul olen teinud. Alati ju unistasin, et ka mul on kunagi oma pere ja nüüd ongi siis see aeg juba siin! Oi ja beebi tuleb ju juba VARSTI!!!! Kes arvutab minuga kaasa? Ei olegi ju enam nii palju jäänud...

Pikemalt nüüd praegu enam ei kirjuta, niigi saite palju lugemist...

PS! Ummistage siis ikka ka e-maksuameti servereid ja täitke tuludeklaratsiooni, ma tegin juba 14nda õhtul ära MUAHAHAA!!!

4 comments:

Merle said...

JUHUUUUU palju õnne!
jõuaks ise kah aastani,

ja nii tore meha sul kui lille ja kommi ja siis veel kingitusi kah. võimas

ja ära enam kuku. kes neid pükse ikka pesta viitsib hihiii

Bearcat said...

kes kannatab, .............................. sellel on igav... :)

meha on jah kift mul!!!

pykse ei viitsi muidugi pesta... ega ma muud ka ju ei viitsi, aga kui mina ei tee, siis ei tee keegi haha...

han said...

nii tore teele kalli.k2ik on tore :) see on kyll uskumatu et juba aasta m22das teie pulmadest ja nii super lahe:D
ja see et tito ei unustanud s2brap2eva,,,vot see on 2ige mees:D
ja beebi liigutab ja asju...nii kurb kuidagi et ma ei ole seal olnud et n2ha kuidas su k2huke kasvab ja tunda kui beebi t2mbleb k2hus:D...aga millal t2htp2ev on..loodetavasti olen eestis kui beebi synnib
armastan sind kallike
anna andeks et eemal olen olnud

ps. paar aafrika piulti on yleval nyyd

Bearcat said...

oi kallike, pole hullu!!!! nüüd sa oled ju tagasi :D
tähtaeg on aprilli lõpus... niiet... natuke veel aega küll...