Thursday, June 28, 2007

Natuke nalja ka

Ei olegi seda lugu vist kõigile rääkinud.... aga olime siis sünnitusmajas veel ja tehti lapsele arsti poolt läbivaatus ja teate küll ju, et Nathan on natuke ''päevitanud'' ja oli juba algusest peale tumedate juuste ja kulmudega... niisiis arstitädid kiitsid ette ja taha et oiii vaata kui ilus poiss, kulmud ka nii ilusad, nagu keegi oleks need joonistanud. Ma siis oma epiduraalist segase huumorisoonega vastasin, et jah, tegelikult ma ise just palatis joonistasingi (!!!!!!) ((no minuarust oli see naljakas)) ...... arstitädid jäid aga mind ainult kohmetult ja hirmunult passima..... Otsustasin edaspidi suu kinni hoida! :)

Samuti vastasin Annely ütlemise peale (''ta on sul juba pruun''), et jah, käisingi temaga juba solaariumis ära....... kahjuks ta ei jäänud mind uskuma... :)

Veel üks naljakas seik oli, kui peale lapse saamist tõusis mul umbes 10 minutiga palavik 39 peale (ei, see pole naljakas, vara veel naerda). Otsustasime siis valvearstile minna, sest mine sa tea mis sada häda nüüd siis järsku peale hakkas... Käisin siis kabinetis ära, arst küsis igasuguseid küsimusi nagu ''Kas teil on esinenud kõhulahtisust'', ''kas teil on esinenud peavalu'' , ''kas te sooviksite oksendada'' ... Kõikidele küsimustele vastasin EI ja püüdsin talle pidevalt seletada, et arvan ise, et ainult külmetus... Peale mõningat konversatsiooni doktoriga, kes nägi välja nagu ta oleks just kummitust näinud ja rääkis nagu robot ja oli igat muud moodi kriipi küsisin, et ''Noh, kas mul on siis kõik korras??'' (eeldades, et kuna vastasin kõikidele ta küsimustele EI, ei saa see olla mingi kollatõbi või vähk või teab mis muu surmav haigus või muud) tema aga peatas kirjutamise, pööras väga aeglaselt oma pea minu poole ja sõnas surmtõsiselt:''EI, TEIL ON PALAVIK!'' (OK NÜÜD VÕIB NAERDA!!) haaahahaaa.... okei tunnistan, et ümberkirjutatuna ei ole ta enam nii naljakas, aga sel hetkel seal kohal olles tahtsin ma naeru kätte ära surra, kuigi vastasin vaid ''ahahh, noh.... jah!'' ja kõndisin kabinetist minema :)

3 comments:

Merle said...

oo jah. seda pruunisuse nalja oleme me kah kohanud.
eriti just eestis olles. ma ütlesin kah ühele emmele et me köäime päevitamas kui ryan oli nii 3 kuune, see vaatas mind et ma olen kõige hullem ema maamunal.

Anonymous said...

ehheheeeeeeeeeeeee ... mis jutt ... ma kull usun et sa solaariumis kaisid ... :D ... ahahahaaaaaaaaaaaaaaaa

iris

Anonymous said...

hahahhahahahahahahahahaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!! see viimane oli küll nüüd klass!Need mõned arstid on tõesti no sellise näoga et ise surevad ära kohe. Danieli case'ist rääkides olid ise rohkem haige ja probleemse näoga kui Daniel, kui rääkisid sellest.Mmmjah