Tuesday, July 10, 2007

Ja nii see algab...

MUL TULEVAD JUUKSED PEAST ÄRA!!!!!!!!!!

Kõik rääkisid, et peale lapse sündi tulevad juuksed ära ja hambad kukuvad suust välja ja mai tea jalad lähevad pooleks jne jne... kas ma siis uskusin??? Aga loomulikult mitte, sest alguses esimesed 2 kuud ei tulnud mul ju ühtegi juuksekarva ära... ja nüüd.. kui kammin, saan pärast harja pealt terve paruka ära kakkuda!!!!! :( MIKS!!!! Aga ma ju võtan iga päev vitamiine!!!!! :(

14 comments:

Merle said...

Jõudu!
mul juba neljandat aastat kukuvad.
ma täitsa imestan et ma kiilakas veel pole

Anonymous said...

no aga ma ei taha!!!! mul on ilusad paksud juuksed :(

Anonymous said...

...ja PIKAD!

Merle said...

no kas kuulsid et keegi oleks sinu tahtmist küsinud???

pole hullu. varsti on õhukesed ja lühikesed!

he heeeee


(minu kord naerda) :P

Anonymous said...

hahahaaa.... tõsi.....sa oled iiiiiiiivõl

vanessamoe said...

kuule mul pole last ja kukuvad ka ara. there's something in the air. sattusin su blogi lugema. nathan on supernunts, eriti viimasel pildil muidugi! pinksponks poiss igati! kuidas sul laheb??

Anonymous said...

oi oi... sa vahi... sina ka siin!!!! kuule meil läheb hästi!!! kuidas sinul läheb?

vanessamoe said...

kuule mul laheb normaalselt. nadala aega elan veel roomas (olen siin olnud septembris saati) ja siis kolin budapesti ja septembris alustan ylikooliga lopuks. enam ei viitsi itaalias olla...tead kyll, millised need itaalia moosinaod on. mulle peale ei lahe kahjuks! olen suht arevil...budapestis ootab mind oma korter ja saan lopuks yksi elama....:) ja nii lahebki, muidu normaalselt, juukseid laheb vahemaks. vast on see toitumisharjumiste vahetamisest, mul on see siin muutunud. noh, seda ma korrutan endale vahemalt! kas nathan on hea laps voi kiusab teid jonniga palju?

Anonymous said...

vauuuuuuu!!!!!! sa ikka jõuad ka igale poole!! kas keel ka selge? igati kift ju! nathan on tubli poiss jah muidu!!! eks ta vahest ikka jonnib aga mis teha... ta ju alles pisike :)

vanessamoe said...

jep jep, itaalia keel on selge. kuigi sonavara voiks veel paraneda- enamik ajast raagin siin siiski eesti voi inglise keelt. aga sain ta selgeks. ungari keelt vast oppima ei hakka...ylikooli on inglise keeles ja kes teab kuhu edasi lahen?! kuigi noh....nii palun pakk piima ja kaks patsi leiba stiilis peaks teda ikka oppima. kas sa oled ikka eestimaa pinnal?

Anonymous said...

hahahha jah , just!!!! meie ikka siin veel jah! kusjuures just rääkisime sinust Liidiaga, et huvitav kus sa oled ja mis teed... nüüd siis teame! :) kaua sa ungarisse jääd?? äkki kohtume seal?

vanessamoe said...

kuule...hetkel on nii, et plaanis ikkagi batchelors degree seal teha! muidugi, kui mul peaks kopa (jalle) ette viskama, voib juhtuda, et tulen saba jalgevahel varem tagasi :D kas sul on plaanis sinna siis tulla? muidugi voiks ju seal kohtuda;) ega ma vist ise enne jargmist suve eestisse ei joua ma kardan!:) kuidas lidial laheb?

Anonymous said...

millalgi oleks plaanis jah! kaua sa seal oled? kuidas sul juba oma korter seal ootab? ja mida sa õppima lähed? liidial läheb hästi... tal on ka pisike 6 kuune laps-tütar, Sandra :)

vanessamoe said...

kuule mul ikka plaanis sinna kauaks jaada. oma bakalaureus ara teha, kui koik plaaniparaselt laheb! korterit kaisin votmas juuni kuus, tegin lepingu ara jne. sain monusa pesa kesklinnas:) nii vahva. see oleks muidugist tore, kui seal kohtuks;)