Wednesday, October 31, 2007

Uus leiutis!

Täna on blogspotil vist päevad, et nii tujukas on ja terve päeva ei lubanud mul pilte üles laadida.... No ma ei või!

Igatahes siis tutvustan teile suure rõõmuga uut tänapäeva poppi leiutist, mille avastas tegelikult esimesena Tito (kudos talle), aga niipea kui ta seda ka mulle näitas, pidin ma ju ometigi seda ka teiega jagama!! Eksole?? Muidugi!

* Muide, selle blogi pühendan ma Annelyle! Mitte et see kuidagi temaga seotud oleks - absoluutselt mitte, aga tahan teda tervitada ja öelda, et ta on lihtsalt nii armas ja kallis mulle!!! Vot nii, Annely, ole tervitatud!!! :) *

Nüüd aga tagasi minu tänase teema juurde! Oi ma olen oodanud, et seda siia postitada! Tean, et teile kriitikutele see jälle nagunii ei meeldi, aga on see kunagi mind varem takistanud?? hahaha... jah, on küll!! Seega olge siis armulised ja saage aru, et mul lihtsalt ei ole hetkel oma ajaga mitte muffigi paremat teha! :p Olgu, on küll, aga sellest juba järgmine kord!

Olgu, olgu, keerutan jah nagu nugis seeneleeme ümber. (Annely, kas sulle meeldis?? :)) Nimelt siis läksime Titoga ja Nathaniga jalutama ja ohhoooo... sa vahi mis ma näen:



Lähemal vaatusel võime näha, et tegemist ei ole mitte mingisuguse koera kaka prügikastiga, nagu võibolla alguses võib tunduda (pidage meeles, märgid on eksitavad), vaid hoopiski kõrgelt arenenud, persistentse, superlatiivse, trendika, maksimeeritud, omal alal kvalifitseeritud ja tunnustatud idee välja mõtlejate ja kasutajate poolt,... oeh... mõte jooksis krussi........ - PORTFELLI HOIDJAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!! Just nimelt - PORTFELLI....-....HOIDJAGA!!!!! Nüüd te kindlasti küsite, et mida see siis tähendab...

Aga palun:


Seda osa kutsutakse siis nii öelda maakeeli ''portfelliks'' või ''kohvriks''. Miks see nii eriline on? Aga sellepärast, et paljud inimesed ei tea selle funktioonidest mitte muffigi! Küll on hea, et mina aru sain kuidas kogu süsteem töötab ja nüüd saan sellest teilegi rääkida, et ka teie saaksite seda vajadusel kasutada!
Kas olete kunagi läinud hommikul tööle ja teed ületades avastanud, et teie PORTFELL on koju jäänud????? Tagasi pole enam aega minna, aga ilma portfellita tööle ka ju ei passi saabuda. Mida küll teha? Selleks on välja töötatud uus süsteem, mis võimaldab asjast teadjatel lihtsa vaevaga mõlemat teha - nii portfelli ära tuua kui ka tööle minna (koos portfelliga muidugi) ja kusjuures veel õigeks ajaks ka jõuda!! Nimelt, väga lihtne: kui avastate, et teie portfell on koju ununenud, siis palun minge lähimasse portfelli hoidja asukohta, ning seal ootab teid täiesti töökorras ja kõike head ja paremat täis portfell. Teadmatud inimesed hakkavad teid ilmselt hurjutama, et mida sa seal koera kaka konteinerit kangutad, see ju posti küljes kinni, aga teie ainult naeratage viisakalt (sest te teate ju väga hästi, millega tegelikult tegu ja et see sealt pealt ära käib), võtke oma protfell ja lahkuge sündmuskohalt. Hiljem töölt naastes on teid kenasti jälle ootamas portfelli hoidja alumine osa, kuhu saate asetada oma portfelli.



Nagu ka siit pildilt näha, käib portfell tõesti hoidja postide pealt ära ja ka hiljem sinna tagasi.... Pole mõtet muid arvamusi üldse kuulata! Nüüd tekib teil võibolla küsimus, et kuidas küll ometi minu asukoha lähedal asuv konkreetne portfell saab olla täis just mulle vajalikke asju? Aga põhjus lihtne, öösel käib seal portfellihaldjas, kes täidab portfelli vastavalt teile vajaminevate ja meeldivate esemetega. Kuna nagunii paljud inimesed sellest uuest leiutisest veel midagi ei tea (teie, mu kallid lugejad, saate olla esimesed), siis võite kindlad olla, et te ei kahetse!

Loodan, et minu postitus aitas teil mõista uut ja poppi leiutist ning, et mõnikord, kasvõi meelega unustaksite oma portfelli koju ka teie!

5 comments:

Ancelyna said...

Oh sa jeerum.

Kui äge leiutis!!

Ma pean nüüd töökohta vahetama sellise vastu, kus mul nõutakse portfeli olemasolu!

Ja elukohta ka, sest siin vist ei ole ühtegi kaka... ee.. portfelihoidjat.
Tohib ma tulen sinu juurde elama?

Anonymous said...

aga loomulikult!!!! see oligi ju nagu kutse ju!!

tegelikult on asi nii, et sinu elukoha lähedal on ka see, sa pole lihtsalt otsinud, sest pole teadnud otsida!! vot nii!! :) töökohta pole vaja vahetada, portfell sobib iga tööga!

Ancelyna said...

Ma tean jah, et minu elukoha lähedal on üks.. Sest ma elan sinu juures nüüd :D

Anonymous said...

Kas see portfellihaldjas paneb sinna haldja puupi(poop) sisse?

Anonymous said...

Ah...ja ma avastasin et ma pole enam sinu Linkide all. Ooo vell...nii need inimesed kustuvad ... sniff sniiiiifffff