Monday, December 17, 2007

Varsti on jõulud..

Ei oskagi kuskilt pihta hakata... võibolla siis sellest, et olen juba varsti nädal aega haige olnud. See on see kui trennist palja peaga koju tulla.. mis siis, et spordiklubist mu majani on ainult 10 minutit kõndimist. Nüüd ma pole tänu sellele saanud nädal aega käia jälle... Olen kuri enda peale!

Pea hakkaks ka nagu lõhkema või otsast ära kukkuma... üks kahest, mõlemad hullud. Eks sellel on muidki põhjuseid kui lihtsalt haigus, aga sellele vist rohtu pole?

Nathanil on mingi imelik aeg praegu: magada ei taha, süüa ei taha, ainult vinguks koguaeg ja siis tassi teda mööda tuba nagu kaalupommi. Aga ma armastan teda, sest ta on mu pisike poiss. Keegi ju ei öelnud, et emaks olemine on kerge ja kui ütles siis neil ilmselt polnud aimugi millest rääkisid.


*Vot nii jäävad magama minu 2 kõige kallimat meest siin ilmas!! :)

Peaks vist mõnda aega internetist eemal hoidma ja aja maha võtma... tahaks kuskile ära sõita. Kuskile kaugele, probleemidest eemale, et ma ei peaks nendega tegelema.

Aga varsti on jõulud! Jõulud on toredad! Mulle meeldivad jõulud! Jõulude ajal saab kingitusi! Muideks esitan teile kõigile nüüd väljakutse.... ''I DARE YOU'' või siis õigemini annan teile võimaluse mulle kingitusi teha! hehheee... Kas poleks tore? Te ju kõik nii armastate mind ometigi!!

Olgu, tänaseks siis aitab.. homne on tänasest targem!

1 comment:

Ancelyna said...

Hahaha päris hea dare! Ai ai mu internet on katki, nii piinarikas on kolm tundi oodata kommentaari akna laadmist. Igatahes, mina olen KAA haige :( Nohu on.. ja rinnus ka kraabib nagu köha tahaks tulla. Ebaausus. Jõulude ajal haige olla. Aga loodetavasti põeme me haiguse ruttu ära ja oleme esmaspäevaks terved :D

Musid kallid