Saturday, April 12, 2008

Sünnipäev

Lõpuks on jälle aega maha istuda ja üks blogi kirjutada...
Elu on lihtsalt nii kiireks läinud, et kui arvuti taha saan, siis ei viitsi muud teha kui e-maile tshekata ja perefoorumis käia.

Möödas on ka see kaua oodatud ja liigagi kiiresti tulnud päev - 21. sünnipäev! Ühest küljest võttes olen oma ea kohta juba palju saavutanud.. mul on pere, oma korter ja peagi 2 last. Olen õnnelik! Samas jälle olen ainult 21, terve elu ju veel ees :)

Sünnipäev möödus väga, väga kenasti! Tänan kõiki õnnitlejaid, kes erinevatel viisidel mu päeva rõõmu tõid! Aitäh meeles pidamast!

Nüüd siis kingitustest... Tegelikult polnud mul üldse plaanis sellist sünnipäeva teemalist blogi kirjutada, aga kuna ma ei saa tänu just kingitustele seda MITTE teha, siis siin see on ;) .

Kingitusi oli nii palju, et ma enam ei mäletagi kes mida tõi, aga üritan siis kuidagi mälusoppides kompida.

Kõige naljakama ja mõttetuma kingi auhind läheb kindlasti Marekule ja Renele, kes mulle suure mängumõõga kinkisid! Tegelikult kui mõtlema hakata, siis polnud see midagi nii mõttetu, arvestades, et ma olen ju siiski antiikne võitleja ;) (marina näiteks sai neilt kurgi :P :P)

Kõige praktilisemad kingid mu arust olid näiteks Body Shopi dushigeel(/kreem) ja loomulikult seebivabriku vannipallid (oi kuidas ma neid armastan), samuti ka arbuusilõhnaline mullitaja!!! Igati sheff! ;)

Kõige rohkem hoolitsust, loovust, aega ja armastust nõudnud kingituse auhind läheb aga loomulikult Annelyle ja Vahurile!!! (ülla, ülla). Nüüd peangi võtma veidi rohkem aega, et nende kingitust kirjeldada, sest pilti sellest teha ma ei jõudnud, liiga naljakas oleks olnud ka :D . Nimelt siis sain nende käest kohe mitu, mitu asja... esmalt Annnely, suured tänud su kringlite eest! Need olid lihtsalt super maitsvad!! Seejärel suured tänud maasikataimede eest! Nad armastavad mind väga ja kasvavad tublisti ning uued beebid kooruvad ka nagu sa tead! Ja nüüd siis kõige tähtsama osa juurde... ''pall'' ja mitte ainult mingi tavaline pall... ooooo ei! (annely puhul ei ole kunagi midagi tavalist või lihtsat). Nimelt siis... anti mulle üle üks siuke väike pall kaunilt pakitud ja kuldse nööriga kinni seotud (ei saa mitte mainimata jätta, et Annely kingid olid SUPER kaunilt pakitud!!!!!! lihtne, kuid glamuurne!) kingi pakendit eemaldades saingi käes hoida seda imelist palli, mida tuli lahti harutada... harutamise materjaliks oli kaunis roosa krepp paber. Peale umbes 5 minutit harutamist sadas lauale (ja igale poole mujale ka muidugi) umbes kilo sädelevat glitterit, peale järgmist viite minutit harutamist kordus sama.... peale järgmist 5 minutit harutamist sadas lauale sama palju hõbedasi litreid ja teadagi, 5 minuti pärast kordus sama.... taaskord 5 minuti pärast sadas lauale juba südamekujulisi komme (appikene.. olid need ikka kommid????? haaa.. ma ei söönud neid ära ju :P) , 5 minuti pärast kordus sama.... laual aina kasvas ja kasvas krepp paberi hunnik ja mina ainult kihistasin naeru! Taaskord peale pikka harutamist pudenesid lauale väga kaunilt ära pakitud hubba bubbad... 5 minuti pärast kordus sama.... vahepeal läks mul juba sassi vist... sealt sadas nii palju asju, et enam ei mäleta mis järjekorras nad olid! :) ning lõpuks peale umbes kolme tundi harutamist (teistele kes peale Annely ka loevad... ma liialdan ajaga hehe) jõudsin ma palli sisuni, milleks olid annely enda tehtud kõrvarõngad ja lihtsalt super kaunis ise tehtud käevõru... asi.... pärlitest noh (ei oska nime panna!) ((olid need ikka sinu tehtud jah?? hahah)) ja veel (ma pakun et egipsusest toodud) käevõru, mis oli samuti väga kaunis!! Loomulikult oli palli sees ka teisi üllatusi..... vot siis sulle sõbrannet ;) ;)

Monikale samuti suur, suur aitäh kingi eest! Kõrvarõngad on väga ilusad ja huuleläige meeldib mulle ka väga, väga!!

Samuti kõik teised kingid meeldisid mulle väga! Ei olnud mitte ühtegi asja mida ma oleks kuskile kapi nurka seisma pannud või mõelnud, et ehh.. no on see alles kingitus! Kõik kingid olid ja on mulle väga sümpaatsed! Tänan teid kõiki!!!

Ja muidugi lilled...... poleks elusees uskunud, et nii palju lilli saan! Ja veel MILLISEID lilli!!! Kallid ja kaunid! Taaskord pean kõiki tänama!!

Ja näed siis, hakkabki silm kinni vajuma... märk sellest, et aeg tuttu liikuda, teised ju nagunii meil siin juba magavad!!

Tänan lugemast!

''Külastage meid jälle!''

2 comments:

Ancelyna said...

OoO, Juhhei! Kle, mul on muide pilte sellest pallist :D Ja kingitusest ka. Hehe, igatahes mul on väga hea meel, et sulle meie hoole ja armastusega tehtud kingitus nii meeldis (Vahur aitas pakkida :). Musi sulle, oled mulle väga kallis!

Anonymous said...

hihiiiii!!!!
aga pliis siis, giv mi piktshöös!! :D
tubli vahur!
tõesti suur tänks teile!
mina armastan teid ka ;)