Tuesday, June 03, 2008

Uudised

Hispaania reisile pidi veel järg lisanduma, aga no mina ei viitsi seda kirjutada :D

Kuna te aga nii kannatamatud olete ja aru ei saa, et pereema ei istu ainult päevad läbi kodus, jalad seinal ja ei vahi lakke, vaid on väga palju tegemist + veel väljaspool kodu tegemised.... siis annan teile meelerahu ja kirjutan järgmise blogi, et oleks midagi lugeda kuni otsustan uuesti kirjutada.

Nimelt siis kellele uus, kellele vana uudis.... me saame taaskord POJA!!
Esimest korda öeldi seda meile juba märtsi lõpus, aga tahtsime kindlad olla enne kui uudise välja hõiskame ja kõik meile kärude viisi siniseid riideid hakkavad tooma... ja siis hiljem on hoopis tüdruk eks.. ups! Aga nüüd laupäeval ultrahelis käies saime kinnitust, et tegemist on tõesti siiski jälle poisiga. Kõik oli põnnil nii nagu peab, süda lõi ilusti ja kui arstionu temast pilti tahtis teha, siis arvas põnn, et oleks õige aeg magama jääda - käed ja jalad näo ees :) Kas pole tore! Seega näost pilti me ei saanudki.. o wello... ega alati ei saagi kõike mida hing ihaldab.



Paljud on küsinud, et no mida sa ometi päevadläbi küll teed, et sul koguaeg nii kiire on...

Annan siis teile kiire ülevaate oma päevast.

6:30 - 7:30 on see ajavahemik, mil Natu ärkab ja oma pudelit tahab... Mina siis veeren uniselt voodist välja ja kööki piima tegema, selleks ajaks kui tagasi jõuan on uni juba läinud ja kuigi Natu uuesti magama jääb ja mina ka proovin.... läheb mul uinumiseks umbes 2 tundi (et leida õige asend ja et üldse uni tuleks) ja siis on Natu juba jälle üleval, seega...

9:00 - ...veeren taas uniselt voodist välja. Päev algab.

9:00 - 11:30 on üldiselt Natu mängu aeg, ehk siis tema tekitab ja mina likvideerin kaost.

11:30 - Selleks ajaks olen valmis teinud Natu söögi ning peale seda järgneb tema hamba ja näopesu....

12:00 - 14:00 peaks teoreetiliselt olema see aeg kui ta magab või vähemalt magama jääb... aga täiesti oleneb päevast. Mõnikord kostub mitu tundi kõrgesageduslikku sireeni, mõnikord läheb asi lihtsamalt... Sel ajal kui ta magab ma kas koristan (üldiselt igal vabal momendil koristan) või pesen pesu (suvel suht iga päev). Varsti on plaanis hakata 2 korda nädalas ujumas käima ja sel ajal tegeleksingi siis sellega ka (muidugi kui Tito saab sel ajal kodus olla, ega ma last ju üksi koju ei jäta.. hullud peast!)

Peale Natu ärkamist on tal jälle mängimise aeg.. õigemini peaks ütlema, et tema sorteerib asju (see näeb välja nii, et ühest sahtlist viidakse teise asju, peidetakse kõikvõimalikke tähtsaid tarbeasju, näiteks telekapulti issi sokisahtlisse ja siis on kift vaadata kui emme ja issi ennast pärast lolliks otsivad). Tore on vaadata kuidas täiesti korras tuba peale ta ärkamist umbes poole sekundiga sõjatsooniks muutub. Ega mulle meeldib tegelikult koristada, ausalt! :)

16:00 jälle söögiaeg ning kui ilm lubab siis läheme välja, tavaliselt parki kiikuma/mängima ja siis poodi.

Oleneb päevast ja nädalast, aga mõnikord 2, mõnikord 3 korda nädalas on mul ka veel sõidutund.. seega pean nagu kord ja kohus bussiga kohale minema, siis tund aega autoga ringi sõitma ja hiljem kurvastama, et ma ei saa kunagi lube ja krokodilli pisaraid valama.. nii kift!

Koju jõudes tuleb teha õhtusöök. Nii meile kui ka Natule... Jällegi oleneb päevast ja nädalast.. mõnikord oleme Tito vanemate juures, mõnikord olen üksi Natuga kodus.. kuidas kunagi...

20:00 taaskord Natu söögiaeg ja peale seda vannid ja muud rõõmud ning siis mõni tund ootamist, et väike vapper tegelane uinuks.

Kõigele lisanduvad ka veel muud asjad mis tuleb teha ja mille üle pead vaevata... füüsiline ja emotsionaalne stress pressib vahel kõvasti peale, aga pole midagi, olen tugev Eesti naine ;)

Tundub lihtne jah? Räägime siis uuesti kui oled 7 kuud rase suure kõhuga ja teisel lapsel juba jalad all ja igale poole jookseb ja kõiksugu pahandust teeb...

Kas on veel küsimusi selle kohta, et miks mul pidevalt kiire on ja mida ma ometi küll päevadläbi teen? :D

Sellest postitusest võib nüüd välja lugeda, et mul on jube raske elu ja kunagi kodust välja ei saa, ega enam elada ei taha :P. Tegelikult on asi sellest väga kaugel. Ma armastan VÄGA oma elu ja seda kuidas siiani kõik toimunud on. Mul on imeline pere, keda väga armastan ja kes mind toetab kõiges. Mul on lihtsalt super mees, kes mind KÕIGES aitab (eriti viimasel ajal... no lihtsalt SUPER!!), Natuga saab iga päev nii palju nalja, et no mine pooleks.. Kõik see koristamine ja kodu korrashoid, söögitegemine jne käib ainult asja juurde ja teen seda rõõmuga! Kodust saan ka välja kui soovi on (on ka muidugi erandeid), seega ei kurda ma millegi üle! Suvi on käes ja mida veel tahta!! Ahjaa... autojuhilube!! Urr!!!

4 comments:

Ancelyna said...

Oi kui tore, et sa kirjutasid! :) Jee lõpuks ometi! Ja sa ei pea siis kohe nii kuri olema ja arvama, et kõik kellel lapsi pole ei saa üldse millesti aru ja peavad sind imelikuks ! Kui mina küsisin mida sa päevad läbi teed, oli see sellepärast, et mul jäi sinu jutust mulje nagu teil oleks mõni tore põnev projekt käsil. Ega mina ju ei tea mida teie välismaa külalised siin tegemas käivad ja mida te peale nende lahkumist edasi teete. Sellepärast ma küsisingi! Ja mul on ju õigus teada mida sa teed selleasemel et minuga kokku saada! Ma olen täiesti selle poolt et emme on emme ja ise tahan ühel päeval ka! Nii et kui sa oled meie konversatsioonidest aru saanud nagu ma arvaks et sa oma 7 kuuse raseduse ja aastase beebiga piisavalt tegevust ei leia, siis oled valesti aru saanud. Ma ei mõista sind hukka, ei arva et ma paremini lapsi kasvatada oskaks, ei arva et su elu raske on ja sa omi päevi kodus vangis veedad.. vastupidi, sa oled nii tubli, et kõigega hakkama saad ja veel autokooliks aega leiad! Ja oma suure kõtuga ühistrantspordis sõidad ja poekotte tassid ja bäkkarite kontserdil käid! Täitsa superemme!
Ma mõistan, et võib-olla polnud see blogi ainult minust ajendatud ja minu jaoks kirjutatud (no ausalt, kellele siis veel, eksole) aga lihtsalt tahtsin midagi öelda. Ma lähen poen oma üksildasse urgu nüüd tagasi ja ootan millal sa minuga kokku saada saad. Ja küll sa nendele juhilubadele veel näitad!

Bearcat said...

hahahahahahah!!!!!!!!!!!! kui ma selle kommentaari boxi avasin ja sinu massiivset kommentaari pikkust nägin siis juba teadsin millest siin juttu tuleb :D:D:D
see polnud üldse ajendatud sinust ;) kahjuks... kurb aga tõsi.. kogu maailm EI tiirle sinu ümber! Okei minu maailm tiirleb küll tegelt jah, jäin vahele ;) Kui kokku saame siis räägin kellele see tegelikult pühendatud oli... hõmm... aga sina oled mu musimops ja mina olengi sinu suur eeskuju! ;) Ma tean, et kui sa suureks saad, siis tahad olla täpselt nagu mina! Sama suur ka! köhh!

Ancelyna said...

Jee, minu ajus moodustus rõõmust praegu kikilips!

Aga kuule, palun leia siis kuskilt padja alt see aeg, et minuga kokku saada. Pliiiis! Siis kui Tito lubab sul õue mängima minna ;)

Bearcat said...

ma vaatasin praegu ühe padja alla juba... aga vaatan teiste alla ka (meil on neid palju)... aga kas siis lähme õue kiikuma väääääää?????????