Monday, October 13, 2008

''Väga austatud'' härra Mõrvar

Sa mind ei tea ja ega mina sind ka ju mitte! Sa ei tea isegi mu meest, ega tema sind ega su naist.... ometigi helistasid sa mu mehele ja ütlesid talle oma sõnadega: ''kui sa mulle veel helistad, siis otsin su üles ja tapan ära!''. Päris karmid sõnad ju kas sa ei arva???????

Ole hea ja võta teatavaks (nagu mu mees sulle ka sada korda üritas seletada, aga sa ju ei kuula)... meil on kodus lisaks beebile veel ka aasta ning 5 kuune laps, kes on juba piisavalt suur, et kõikjale ronida ning keelatud asjad nagu näiteks telefon kätte saada, kuid veel piisavalt väike, et mitte teada mida ta teeb. Nupud on ta lemmikud ning ilmselt valis ta KOGEMATA su naise numbri ning helistas talle, salvestas kuidagi selle numbri ning saatis sinna ka sõnumi. Kui su naine tagasi helistas ning vastas inglise keelt kõnelev meeshääl ning nad kumbki üksteisest aru ei saanud rääkis ta ilmselt juhtunust ka sulle, sina vihastasid arvates, et asjad on hoopis teistmoodi. Niisiis otsustasidki (ilmselt oma sõprade ees) minu kaasale ähvardades helistada.

Võta teatavaks, et seda tehes tõmbasid endale ise vee kaela. Mina, seda kuuldes helistasin koheselt politseisse ning homme hommikul olen lähimas politseijaoskonnas sinu kohta avaldust kirjutamas!

Olgugi, et kõik oli üks suur arusaamatus ning sa mõne aja pärast taas mu mehele helistasid alguses ähvardades ning kuuldes mu meest ütlemas, et kui sul on probleem, et te siis koheselt politseijaoskonnas kokku saaks ja probleemi lahndaks tagasi tõmbusid ning oma sõnade eest vabandasid, ei õigusta see mitte mingisuguselt su sõnu ega käitumist.

Ilmselt ei ole teil lapsi ning ei saa ka teilt oodata mõistvat ja arusaavat suhtumist, et vahel sellised asjad lihtsalt juhtuvad ning kui sa ka ometi ükskord korrakski KUULAKS, mis sulle räägitakse.... siis oleks ehk maailm palju parem paik.

Vot sellised asjad ajavad kahjuks mind vihale! Meie peres on kaks väikest last ning ehk sinu surmaga ähvardamise sõnade eest kirjutatud avaldus politseijaoskonnas paneb sind tulevikus enne mõtlema kui taas selliseid sõnu loobid!!!

Tänan!

4 comments:

Ancelyna said...

oi appikene, milline "meeldiv" härra :S Loodetavasti ta magab välja ja unustab ära. Kohutav küll mõelda tema lähedaste peale, kes sellist terrorit võib-olla iga päev peavad kannatama. Oeh.
Igatahes, tubli et politseisse kohe läksid!

Ancelyna said...

Kuule, seda ka, et sa jätsid mulle miski kommentaari, et sul on mulle abieluettepanek. Pidid mulle meili teel sellest teada andma?

Merle said...

wow
karm

monika said...

wow on alles tegelenane nagu hallooo ole mõistlik mees ...