Wednesday, April 08, 2009

Vasinud!!!!

Oeh....

Hetkel valdab mind selline uni, et kuku pikali! Jet lag joudis ka mulle nyyd jargi!!!
Tanan koiki mu synnipaeva soovide eest!! Mul oli super paev!!!!! Arvasin, et olen nii jube vasinud ja lapsed samuti, et tanane paev tuleb lihtsalt kohutav, aga vastupidi, see oli yks parimaid paevi yldse!!!
Kaisime tana shoppamas... Sain lastele jalatsid (DC ja Vans) ja endale 2 paari kingi!!! No hinnad siin ei ole ikka normaalsed!! Ma kaisin poodides silmad punnis ringi ja oleks tahtnud igasse poodi sisse minna ja koik ara osta... oeh... Onneks suutsin ennast kontrollida... veel! heh!
Vesi on siin hoopis teistsugune! Markasin seda eriti peale juuksepesu. Kui Eestis meil kodus kareda veega pead pestes jaavad mul juuksed turri ja karvaseks, siis siin kuivatasin vaid f88niga ja tulemus jai nagu oleks ma neid sirgendanud ja mis koik veel... juuksed olid niii pehmed ja monusad ja langevad... Tahaks juba pesu pesta sellise veega! Nagu ka ei jaa kuivaks peale pesu! Super!
Tanan teid, kes te mulle sonumid saatsid telefoni peale! Siit ka siis teadaanne, et mu Eesti nr t88tab taiesti siin ka, seega voib mulle sonumeid saata, konedele ei vasta ja ise tagasi ka ei helista, liiga kallis!!!!!!

Olgu, lopetan praeguseks, silm on juba kinni ja teine ka!
Jargmise korrani!!!

3 comments:

Hanna-Marie Fitzgerald said...

Teeeeeeeeeeele, nii hea kuulda, et teil super päev oli!! Loodan, et saate jet flagist kiiremas korras üle, et siis mõnuga nautida neid seiklusi ja toredaid hetki, mis teil seal ees!
Starting to think, et kui need sellised hinnad seal on, siis nende kuudega, mis seal olete, harjud nii väga ära, et eriti tagasi ei kipu!!? :P

HAVE FUUUUUUUUN!!!! :D

Yahna said...

Jamh, usun et oled seal vaikselt lolliks minemas nende poodide pärast :P
Muide jaa, ma küll enne Usa ei pannud tähele missugune vesi meil Eestis on, kuid tagasi tulles avastasin, et pärast kätepesu kisub nahk nii jubedalt, et lihtsalt PEAN kreemi kasutama :s seal sellist probla vapse polnud.

Anonymous said...

Teele. vabandused minu puudunud sünnipäeva õnnitluste pärast. mul on siiski hea meel et sul hea päev oli ja said poode tarbida. nüüdseks on loodetavasti uni üle läinud eh? mul aga on uni..kell saab 23 kohe. Head und mulle. Hommikul on meil ETV kirikus. Tehakse ülekanne me kirkkost. Eks sa saad millalgi siis etv lehelt arhiivi alt seda vaadata.

Kallid teile ja hilinenud väga väga hilinenud õnnesoovid sulle kallike. Loodan et võtsid meid endaga siis kaasa ja vaata mulle nüüd otsa ja ütle ai ai ai...hääääbi hääääbi...õnnitlema peab ikka õigel ajal.


Love ya
Ester