Saturday, January 20, 2007

abööö

Tere, tere vana kere!

Pole jälle ammu midagi kirjutanud, kuigi käin siin peaaegu iga päev piilumas kas äkki keegi on hoopis mulle kirjutanud või siis keegi on uue postituse lisanud... vot nii laisk olengi :).

Praegu pean kirjutama kahjuks natuke kurval teemal.. nimelt ma olen HAIGE :( Jube!!! See kõik hakkas pihta neljapäeva hommikul kui tõusin valusa kurguga, ei pööranud sellele aga eriti suurt tähelepanu, sest mõtlesin, et niisama mingi hommikune nali jälle. Aga vot siis õhtuks oli asi juba nii hull, et hääl ei tahtnud enam välja tulla ja ma oleks hea meelega oma kurgu välja kraapinud....(hmm....). Reede hommikuks oli asi veel hullem. Eelnevast ööst ma ei hakka rääkimagi. Ajasin siiski ennast püsti ja hakkasin tööle tatsama. Peale esimest ''peatuspaika'' pidin aga sama teed tagasi tulema, sest mu seisukord läks järjest hullemaks.

Niisiis siin ma nüüd olen. Käes on juba peaaegu pühapäev ja kurguvalu on asendunud jubeda nohuga ja samuti on mul ka ju kõrvad lukus ja lisaks sellele, et ma ei saa rääkida, ei kuule ma ka midagi.. nii tore jah?? Pea on nii paks otsas et tekitab tasakaaluhäireid! Jee!!

Ei tea kas see rasedus mõjub haigusele ka, aga tundub, et ma pole juba ammu aega nii haige olnud kui praegu.. bööö... oi kuidas tahaks juba terve olla ja õue minna :(

PS! Jaaaaaaaaaa, ma söön mett ja joon teed ja teen kõiki imevigureid mis üks rase inimene saab teha.... aga ilmselt tuleb see lihtsalt läbi põdeda.

Vot siuke lugu! :(

2 comments:

Merle said...

jube kuulda et järsku selline haigus kallal.
hakki endale sibulat ja seda meega ja siis söö seda mõkerdist. oh kui rõve aga tavaliselt aitab.

ja tead. ma teen samamoodi. ise kirjutada ei viitsi aga teistelt ootan pidevalt midagi head. oh laiskust küll

Bearcat said...

hehee.... :)

aga sibulast ja meest niipalju et VÄKK!!! haha