Thursday, March 29, 2007

APPIKENE KUI ILUS ILM!!!!!

No kuidas saab mitte sellest kirjutada?!?!?! Kas te olete õue vaadanud????? APPIKENE!!!!!!! MA NIIIIIIII NAUDIN!!!!!!!!!! oehhhhh!!!!!!!!!

Lihtsalt veel kiireid uudiseid ka.... olen ikka veel ühes tükis ja oma ''väikse kõhuga'' nagu teile KÕIGILE (no, ausalt, kõigile) öelda meeldib.. hehe... viimasel ajal on natuke nagu kahtlane olla... ehk siis ilmnevad sellised märgid, et varsti peaks haigla poole astuma hakkama... aga võibolla see on minu pisikese viis minu üle nalja teha, ei tea.. aga noh.. eks mina naeran viimasena kui ta välja tuleb! MUAHAHAA!! haha..

Eile käisime minu suvilas, homme tahtsime Pärnusse sõita (Tito vend Gabriel ja üks pastor usast Abraham Pedraja on ka praegu meil siin külas) ja siis veel laupäeval Rakverre, aga ei tea kas õnnestub... nagunii ma hakkan kuskil autos tee peal sünnitama, NAGUNII!!!!! :) haha.. oeh.. okei see pole naljakas :P ..või siis natuke :) Muide.... ma nägin ammu unes, et sel laupäeval siis Rakveres otsustab minu kallis beebi et nüüd on aeg tulla ja siis peame umbes 200'ga Tallinnasse tagasi kimama!!! Päris friiki... hehe.. ma panen igaksjuhuks oma haiglakoti siis valmis autosse kaasa, et kui see uni peaks ka tõeks saama siis noh muidugi ma naeraks ja ütleks et EI OLE VÕIMALIK!! ja siis hakkaks paanitsema haha..

Okei böö, mul on paha olla... aga.... ÕUES ON NII ILUS!!!!!!! Ma ei suuda kohe!!! Panin järgmise pesumasinatäie pesema ja istun siin päikeselises toas ja naudin moodse tehnoloogia (loe: õhu konditsioneeri) mõnusid. Et miks ma siis ilusa ilmaga toas istun? Aga vot sellepärast, et ootan oma kallist meest ja teist kahte meest, nad läksid Tallinna vanglasse kõnelema.. jee.. aplaus neile!

Kalli kõigile ja küll ma siis kirjutan jälle kunagi midagi :) Kirjutage teie ka! :)

4 comments:

Merle said...

APPIKENE kui lahe!
Teele hakkab varsti emmeks saama. tead kui sellele nii lupsti mõelda siis ei taha aju seda kinni võtta. minu ajudes olete te kõik seal tallinnas alles nii noored!!!
aga sulle palju palju jõudu selleks tähtsks päevaks. ja las Tito teeb palju pilte.

Bearcat said...

hmmmm.... aga ma olengi noor veel :) hihiiii....

han said...

taanis on ka niii ilus ilm..k2isime t2na rannas kuskil fancy's linnaosas...see oli super lahe

aga kuule..mis te poisile nimeks panete!!

Bearcat said...

no siis kui ära paneme siis saate teada :D