Sunday, June 24, 2007

jaanid....

Alusutuses peaks taaskord kirjutama Merlest... Ausalt öeldes saan temalt alati inspiratsiooni uute blogide kirjutamiseks, sest ta on kift ja lahe ja osav ja kirjutab tihemini kui kõik minu listi all olevad inimesed kokku, kaasaarvatud mina ise! Seega au Merlele!! (tema bloge saate lugeda siis kui klikite siia paremale vaadates tema nimele).

Jällegi on käes jaanipäev, mis meile eestlastele kuidagi kummalisel kombel üks tähtsamatest ''pühadest'' paistab olema.. ei tea kas see on sellepärast, et töölt on pikem nädalavahetus vaba või siis jälle sellepärast, et saab sõpradega koos lõkke ääres istuda või siis lihtsalt perega mõnusalt aega veeta või tuhat põhjust veel.. Minu jaoks on see siis enamjaolt olnud see sõprade variant, sest alati sai sel ajal ju käidud Suurupis (vanakool), kuid viimased aastad on kuidagi soiku jäänud... paljudel on nüüd oma elu ja ajavad oma asja... näiteks eelmisel aastal veetsin ma jaanid oma suvekodus mõnede sõprade seltsis aga sel aastal oleme lihtsalt kodus ja kuulame kuidas Mustamäe ühikate tagant kuskilt müstilisest kohast kostub muusikat - ilmselt mingi kontsert ja paanitseme, et Nathan illegaalse ilutulestiku paukude peale ennast surnuks ei ehmataks.. üsna lõbus... või siis mitte! Tegelikult polegi kedagi süüdistada, sest me ei plaaninudki selleks aastaks ju midagi... tõde on ka see, et plaanida oleks ju võinudki, aga mis sa ikka teed nii pisikese lapsega, ei saa ju kaugele minna...

Mõnikord on mul tunne kuskile minnes, et kohtan mõnda tuttavat... kas sul ka? On eksole? Selline veider eelaimdus vms.. Nii ka täna poodi minnes oli jällegi selline tunne, et kindlasti näen mõnda tuttavat ja oh seda üllatust, riiulite vahel tuiskas minust mööda Sven Parker, kes ei suutnud ära imestada, et mul juba laps on (imelik küll et ta ei teadnud) ja hiljem kassasse minnes seisis seal ka Ints. Ülimalt tore oli neid näha!! Pole küll sada aastat näinud, aga nad on ikka samasugused kuidas neid mäletan.... :) Tegelikult on nii palju sõpru ja tuttavaid keda pole juba väga ammu näinud.... ehk kunagi veel jõuab..

Head Jaani!!

2 comments:

Merle said...

esiteks: MA TANAN!!!!! (lilled voib kodusele aadressile saata!)

teiseks: me soome jaaniks pitsat ja vahime telkut (jama ikka kull et siin loket pusti ei voi panna)

kolmandaks: ma kah ei suuda uskuda et sul juba laps on :P

Anonymous said...

ihihiihiiiiiiiiiii