Tuesday, July 01, 2008

Vastik, vastik, vastik!!

Ma vihkan teemat või siis ütleme ''olukorda'' millest pean kirjutama!!

Annely kirjutas kunagi, et tal toimub maja lähedal pidevalt mingi ehitus või siis on niisama mingid toredad kollased onud viledega, kes päevarahu ja kõike muud rikuvad ning hulluks ajavad... Sellisele postitusele võib ju kaasa tunda ja öelda: ''Fuhh, nõme, vaene Sina!'' , aga ega ikka ei mõista küll täielikult enne kui ise samas olukorras pole!

Need kes teavad kus ma elan, teavad ka kui rahulik rajoon siin on. Ikkagi ''maja peaaegu metsa sees'' . See oligi tõsi kuni hetkeni kui üks teatud asutus otsustas oma piire laiendada ja suuri juurdeehitusi teostada. Lõpptulemus on neil vist see, et üks hommik ärkan üles ja (olgugi, et ma nii kõrgel elan) avastan aknast välja vaadates paari meetri kaugusel juba vastasmaja akna... Ei, mulle see mõte ei meeldi kohe üldse mitte!

Nüüd siis otsese teema juurde tagasi...
Nagu teate (või ei tea) on mõned inimesed sunnitud erinevatel põhjustel terve päev kodus olema. Nendeks põhjusteks võivad olla näiteks töö, haigus, laiskus.. jne, jne... Minu ''vabandused'' kuuluvad samuti osaliselt nende nimetatute hulka... igaljuhul... olen ma kodune..

Arvan, et igale normaalsele inimesele hakkaks pinda käima mingi pidev samasugune heli, kui ta peaks seda kuulama terve päeva... ja mitte ainult ühe päeva, vaid IGA päev.

Mis te sellisest helist arvate? (Videot tuleb kindlasti heliga vaadata, niiet kõllid põhja nüüd!)



Meeldis jah? Nii mõnus onju? Lausa muusika kõrvadele! Ma olen lihtsalt kirjeldamatult õnnelik, et saan seda iga päev hommiku varavalgest kuni õhtu viimaste päikesekiirteni nautida! Eriline lemmik on ta mul siis, kui üritan Natut magama panna või ise puhata või siis lihtsalt päeval aknaid lahti hoida, et natuke õhuvoolu kodus tekitada.... Aga pole hullu... isegi kui aknad kinni, kuulen ikka seda hämmastavalt lummavat heli... või selle kaja!

oeh!

6 comments:

Ancelyna said...

Mis, lausa tore tekno pidu sul seal ju!!

Kusjuures, me just ükspäev sõitsime sealt mööda ja ma mõtlesin Sinu peale, et ega sa ei kuule seda müra ometi. Ja siis mõtlesin, et oh, sul ju veab, oled nii kõrgel. AGa näe, võta sa näpust!

Tunnen SULLE kaasa :(

Anonymous said...

koige pealt suuuuuuuuuuur kalla sulle muska ... siit minu poolt kes elab kahe rongitee vahel ... onneks meil on helikindlad aknad ... aga ikka kuuleb ...

igal juhul ... suuuuuuuuur kalla sulle ...

aa sa saad nagu heli vastu vist kisa tosta ... kuna ma olen kuulnud et nad peavad enne nousoleku saama .. et nad on teavitanud et kisa ja murin saab olema ... kuigi jah .. et keegi sul aknast sisse vaatab selle vastu ei saa vist ...

igal juhul kalla sulle muska ... :)

HAPPY DREAMER said...

ups ... see olin MINAAAAAAAAAA ... mitte anonuumsus ... :D ...

Merle said...

eee mis asja seal taguda on nii terved päevad???

äkki nad teevad seda just ainult sinule!=

Anonymous said...

ma arvan küll!! privaatne etendus, mida kahjuks kogu terve muu küla ka kuuleb :(

-teele

david santos said...

Great posting!
I loved this post and this blog.
Happy day