Wednesday, November 05, 2008

Kõik on uus novembrikuus

Olen siin vaepeal avastanud oma teadmata uued salalugejad (ole sa tervitatud, Siret ;) ), seega on tore teada, et seda kohta siin ikka veel külastatakse :)

Vahepealsetest tegemistest siis niipalju... kes teab, kes ei tea...

Neli nädalat on nii kiiresti möödunud, et ma pole jõudnudki siia kirjutada oma fotokursusest. Nimelt siis võtsin ma osa Overalli korraldatud fotokursusest mis kestis 4 nädalat (ühel päeval nädalas). Minu emotsioonid sellest on väga positiivsed! Kursus oli just selline nagu välja reklaamitud ja minu jaoks vägagi informatiivne! Olen ju algaja nagunii, seega kõik uus info oleks nagu üks suur VAU! :) Tegelikult läks vahel ikka juhe täiesti tossama (alustades esimesest tunnist) kuid lõppkokkuvõtteks oli raha seda väärt ja nüüd otsin juba uusi kursusi kuhu vaid minna saaks!

Väike seik ka meie tunnist:



Kas me ei paista mitte kõik väga rõõmsad ja põnevil ning fototeadmiste näljas??? :D Tegelikult ma arvan, et me kõik sel hetkel mõtlesime, et oh millest ta ometi räägib???? Kuidas SEE veel käib??? :) Aga no mine sa tea...

Mis veel uudist? Hakkasin taas trennis käima! Tahaksin väga kiita selle klubi treenereid, eriti Rainer Rebast!! Ei mahu minul pähe kuidas tal seda energiat ja positiivsust jätkub??? Päevast päeva kõva tambi all olles ei paista see küll kuskilt välja ning alati positiivseks jäädes ning ülimalt sõbralik ja abivalmis olles keksib ta muudkui mööda lava ja motiveerib nii, et järgmise päevanigi veel jätkub! Trennis on hea! Raske uskuda, et täpselt aasta tagasi olin ma samuti seal klubis treenimas, ent kuu aja möödudes sain teada oma uuest rasedusest ja nüüdseks on juba aasta taas ringikese peale teinud.

Ajast veel... tõesti ei saa tal enam sabast kinni. Vahepeal on nii palju teha, et ei märkagi kui päev jälle õhtusse on veerenud ja samas pole jõudnud midagi kasulikku ära teha :) . Poisid kasvavad nii ruttu! Peaks rohkem videot ja pilte neist tegema, aga kes laenaks veidi aega juurde? Samuti olen ma ära kaotanud umbes 3 paari käsi! Kes leiab, paluks need mulle tagastada!

Kirjutaks veel, aga näed... nüüd tuleb üks jõmm vannist välja tirida väevõimuga (ega ise ei tule ju) ja teine asemele visata :D

5 comments:

Ancelyna said...

MJÄU!!!

Bearcat said...

kurr

Merle said...

jesver sa veel jõuad koolis istuda ja pilte teha ja trennis hüpelda.
nii tubli!

Siret said...

Ja ikka kõin salaja lugemas :P

Aga järgmist koolitust võiks küll mõtelda ;)

Ancelyna said...

teil ikka tundub nii lõbus seal.. oeh, nii lõbus tõesti :) Kle ma pole sinust jälle kuulnud-näinud ega teagi kuidas sul nende fotode tegemine lõpuks läkski.. noh.. NEED fotod, eksole! Ja siis seda ka et ma pole muusikali kohta veel tagasisidet saanud. ootame-vaatame veel natuke :)