Sunday, June 07, 2009

Eiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :(

Oeh...
Mu süda on kohe väga raske seda postitust kirjutades.. :(
Alustan siis kohe algusest....

Elas kord üks LG Xenon mobiiltelefon... Ta oli igavesti kift: puuteekraaniga, mitmete võimalustega, väga kvaliteetse kaameraga, internetiga, täisklaviatuuriga, külje peale lahti mineva klapiga.... tal oli kõik. Kuid ometigi oli ta väga kurb ja üksik.
Ühel tavalisel hommikul tuli tema telefoniteenust pakkuva firma poodi üks väga kena ja armas noor ema koos oma perega. Kõiki muid telefone uurides ja juba midagi muud valides pakuti tollele emale aga tuliuut ja väga poppi telefoni - meie peategelast. Nii telefon kui ka emme armusid esimesest silmapilgust ning asi oli otsustatud, telefon pidi temaga koju minema ning nii ka sündis.
Tubli Xenon teenis perenaist hästi, käis temaga igal pool kaasas.... alati! Nad olid lahutamatud!! Isegi öösel istus ta valvsalt perenaise öökapil ja valvas ta und... Perenaine armastas teda väga ning oli temasse väga, väga kiindunud ning tunne oli vastastikune!
Ühel kaunil päeval, kui oli aeg taas minna pesu pesema, oli Xenon loomulikult perenaisega taskus kaasas, nagu alati. Kõik sujus kenasti kuni.......... :( .............. perenaine oma rumalusest liiga sügavale pesumasina sisse kummardus, et riideid vee alla lükata...... Xenon proovis kõigest väest pluusi taskuäärest kinni hoida, kuid perenaine ei kuulnud ega näinud ta appikarjeid ning kukkumine oli küll pehme, aga valus.
Kiiresti toimetas perenaine Xenoni puhta särgi peale, kooris ta paljaks ning üritas tragöödiat ära hoida meeleheitlikult pisikest kuivatades, kuid oli juba liiga hilja.............. ta oli läinud........
Perenaise süda oli........ on murdunud!!!!! :(

Puhka rahus mu kallis Xenon!!



:/ :( :'(

1 comment:

Ancelyna said...

Kuivata fööniga ära (mitte liiga tulise) ja pane riisi sisse kinnisesse karpi mõneks päevaks. Toore riisi sisse. Riis imab niiskuse endasse ja äkki hakkab tööle veel?