Wednesday, April 23, 2008

Teine päev

Kardan hommikul ärgata ja teengi seda õudusega, teades mis mind ees ootab.
Päev algab küll närviliselt, kuid seda leevendab suurepärane hommikusöök hotellis. Kuna me olime 4* hotellis siis oli ka hommikusöök vastavalt kuninglik. Titole meeldib hommikuks süüa mune ja siukest kraami, mina jälle piirdun cereal-iga. Seal oli kõike ja veel milline valikuvõimalus. Loomulikult ei puudunud menüüst ka värskelt pressitud apelsinimahl, kohv/tee/cappuccino/kakao... mida iganes hing ihaldas... kõrval lauas olid veel kõik võimalikud värsked puuviljad ning igasugused saiakesed, nii magusad kui ka tavalised. Veel sai endale ise ''grillida'' röstsaia (''grillida'' sellepärast, et seal oli siuke imelik masin, et paned leiva liikuva resti peale ning siis ta praeb sul seal ja tuleb pärast altpoolt välja.. haha). Kindlasti jäi midagi veel kirjutamata... aga enamvähem siuke ta oli... mmmmmmm kui hea!!!

Natu on jälle endast väljas... õudus alaku... lähme juba ometi välja!! :(

Võtan ennast kokku, surun näole naeratuse ja sunnin ennast päeva nautima!
Jõuame takistusteta linna ja mida ma näen..... STARBUCKS!!



Olen vist taevas??



Peale caramel frap-i on juba palju, palju parem!

Edasi läheb kõik ainult ülesmäge. Leiame õiged teed ning kohad üles ning tunnen kuidas rõõm võtab üle kõik muremõtted. Lähme randa/sadamasse, saan võtta päikest.. seda mõnusat, sooja ja taevalikku päikest, mis on siin hoopis teistugune kui kodus.. soe, hellitav ning mõnus, mitte räigelt kuum ja põletav jne.

Kõnnime läbi n.ö. turistitänava (seda siis just sellepärast, et kujutage endale ette suurt ja laia tänavat kus paremal ja vasakul pool on kõnnitee, siis auto tee ning keskel suur lätakas maad, kuhu kõik turistid on topitud sealseid suveniiri-, looma- ja ma ei tea mis iganes poode veel külastama).



Siin on super, kõik on super! See ongi puhkus!

Natu on väga tubli ja rõõmus, kõik sujub takistusteta ja meil on kohutavalt tore ning lõbus olla! Oleme tänulikud, et saime siia tulla!!

Soojus, päike, sõbralikud inimesed... ja MEIE! Lihtsalt super!

Koju jõudes on Natu samuti nii tubli ning peale pesu läheb ise magama ilma mingi nututa ja meie saame rahus filmi vaadata, lõõgastuda ning värskeid maasikad süüa (oi appi kui head need olid!!!).

2 comments:

Ancelyna said...

Oi Appi-Appi kui kurb ma su "eilse" õhtu pärast olin. Aga eks lapsega reisimine on hoopis midagi muud! Aga ikka tore et teine päev nii rõõmus oli! Ma juba hoian "homse" pärast pöialt!

Bearcat said...

aww kallis!! :) ai äm okei! :) hoia jah pöialt! põnevus kasvab eks ;)